VIDEO: Protestmars ziekenhuisalliantie

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 22/09/2023 om 13:35
Laatst bewerkt op 23/09/2023 om 15:08

Kijk hier zaterdag vanaf 13.00 uur naar de protestmars van de ziekenhuisalliantie. Volg het live vanaf startpunt Mondriaan tot aan het Zuyderland ziekenhuis.

Naast beelden van de protestmars zijn er ook gesprekken met de organisatie van de tocht en met deelnemers. De uitzending begint om 13.00 uur en is te volgen op tv, social media en via de livestream op de website www.zo-nws.nl.

De protestmars wordt gehouden omdat het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen in 2030 alle bedden voor opnames en de spoedeisende hulp dreigt kwijt te raken. Nadat dat nieuws bekend werd kwamen de inwoners en gemeenten in opstand. Alle Parkstadgemeenten hebben daarop een ziekenhuisalliantie gevormd onder het motto Behoud Ziekenhuis Parkstad.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties