Workshops voor kinderen bij Clemensdomein in Oud Merkelbeek

foto: Clemensdomein
Gepubliceerd op 4/01/2024 om 10:17
Laatst bewerkt op 4/01/2024 om 10:17

De vrijwilligers van het Clemensdomein in Oud Merkelbeek gaan weer workshops ecoleren geven. De workshops, die in het teken staan van dieren gezond de winter door helpen, zijn op de woensdagen 10 en 24 januari. 

De workshops zijn bedoeld voor jongeren tussen de 7 en 14 jaar en zijn op beide dagen van 14.30 tot 16.30 uur. Ze leren hoe vogels de winter doorkomen en hoe je dieren kunt helpen. Onder begeleiding worden voermaterialen gemaakt. 

Ecoleren is een “eigenwijze” vorm van cultuur-, natuur-, en milieueducatie. Door in de eigen omgeving goed rond te kijken en te onderzoeken, ontdekken jongeren hoe mooi en waardevol de omgeving is. 

De workshops zijn gratis en er is nog beperkt plaats. Voor meer informatie of aanmelden: joostecoleren@gmail.com of kijk op de website: www.clemensdomein.nl of www.ecoleren.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties