Wethouder Marco Peters zoekt ouderen in Heerlen op

foto: gemeente Heerlen
Gepubliceerd op 29/02/2024 om 10:16
Laatst bewerkt op 29/02/2024 om 10:27

Wethouder Marco Peters (ouderenbeleid) van Heerlen gaat actief met oudere inwoners in gesprek. Met inloopsessies wil hij meer zicht krijgen op de behoeften van 55-plussers.

Dan gaat het onder meer om de vraag hoe het is om als 55-plusser in Heerlen te wonen? Maar ook vragen over het aanbod van voorzieningen, regelingen en ervaringen in het algemeen komen aan bod.

De eerste bijeenkomst was woensdag in Welten. Op 3 april is de laatste sessie. Kijk voor data, tijdstippen en locaties op de website van de Gemeente Heerlen. Alle bijeenkomsten zijn overdag.

"Voor de 55 plussers die aan het werk zijn, is het misschien niet altijd even gemakkelijk om aan te sluiten bij de bijeenkomsten overdag. In een later stadium betrekken we ook hen om inbreng te leveren voor het nieuwe ouderenbeleid", zegt wethouder Marco Peters.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties