Werkzaamheden N276 Doenrade bijna klaar

Foto © ZO-NWS | Jan Smeets
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 22/11/2022 om 17:03
Laatst bewerkt op 22/11/2022 om 17:06

De werkzaamheden aan de N276 bij Doenrade zijn bijna afgerond. Vrijdagnamiddag gaat de provinciale weg weer open voor het verkeer. 

De weg van Brunssum naar Sittard is sinds 31 oktober afgesloten om een veilige oversteekplaats aan te leggen en het asfalt te vervangen door geluidsreducerend asfalt. Volgens de provincie liggen de werkzaamheden ondanks de regen nog op schema en kan de weg vrijdag vanaf 18.00 uur in gebruik genomen worden. 

De situatie op de weg is al jaren een probleem. Eerder werd op het stuk van de oversteekplaats en de bushaltes de snelheid verlaagd van 80 naar 50 kilometer per uur. Uit metingen is gebleken dat bestuurders zich regelmatig niets aantrekken van deze temporisering.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties