Wensboom op Bleekplaats in Schinveld

Foto: © ZO-NWS
Gepubliceerd op 8/12/2022 om 08:30
Laatst bewerkt op 8/12/2022 om 09:16

De kerstboom op de Bleekplaats in Schinveld wordt in het weekend van 17 en 18 december omgetoverd tot een wensboom. Dat is een initiatief van de Stichting Geniet namens Anique.

Belangstellenden krijgen tussen 11.00 en 17.00 uur een gratis kerstbal overhandigd. Die kunnen ze voorzien van een persoonlijke boodschap. Vervolgens worden de kerstballen in de wensboom gehangen.

Stichting Geniet namens Anique werd opgericht door Anique Erens. De Schinveldse overleed vorig jaar op 25-jarige leeftijd. Daaraan ging een ruim drie jaar lange niet te winnen strijd met kanker vooraf. Voor haar lotgenoten wilde ze een stichting achterlaten die opkomt voor een specifieke doelgroep: jongvolwassenen tussen 18 en 35 jaar met kanker.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties