Wandeling op de Dag van de Stilte in Heerlen

Foto: (c) ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 22/10/2022 om 16:09
Laatst bewerkt op 23/10/2022 om 08:16

De gemeente Heerlen organiseert op zondag 30 oktober, op de Dag van de Stilte, een stiltewandeling. Op die dag wordt overal in het land aandacht gevraagd voor stilte zowel buiten als binnen.

Het ervaren van stilte schijnt goed te zijn voor de rust in onszelf en voor ons welzijn, zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal vlak.

De 8 kilometer lange wandeling vertrekt om 10.30 uur onder begeleiding van twee natuurgidsen en een paddenstoel- en bodemexpert. De wandeling vindt uiteraard vooral in stilte plaats, maar op enkele momenten zullen de gidsen tekst en uitleg geven en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan tot en met donderdag 27 oktober via gemeente@heerlen.nl onder vermelding van stiltewandeling of telefonisch via het nummer 14 045.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties