VVV-Venlo en Munckhof doen aangifte tegen stenengooiers

De gesneuvelde ruiten van één van de bussen. foto: VVV-Venlo
Gepubliceerd op 9/10/2022 om 19:26
Laatst bewerkt op 9/10/2022 om 19:41

VVV-Venlo gaat aangifte doen naar aanleiding van de ongeregeldheden na de wedstrijd tegen Roda JC vrijdagavond. Toen de 13 bussen met VVV supporters bij het stadion waren vertrokken werden ze bekogeld met stenen.

Daardoor sneuvelden meerdere ruiten van enkele bussen. Er raakte niemand gewond. Vier personen werden bij de ongeregeldheden rond het stadion door de politie aangehouden.

VVV-Venlo gaat samen met vervoerder Munckhof aangifte doen tegen de stenengooiers. Daarvoor is men op zoek naar beelden van het incident zodat mensen kunnen worden opgespoord.

De club uit Venlo erkent dat ook een aantal VVV supporters zich heeft misdragen. "Dat gedrag keuren we als club ten zeerste af en hier zullen we dan ook hard tegen optreden. We betreuren het dat een klein groepje het verpest voor de grote meerderheid." VVV-Venlo en Fanclub D’n Twellefde Man zeggen zich te beraden over de organisatie van de uitwedstrijden de rest van dit seizoen.

Burgemeester Petra Dassen van Kerkrade gaf eerder al aan dat de raddraaiers zo snel mogelijk moeten worden opgespoord.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties