VV Amstenrade eert shirtsponsor met naam clubgebouw

foto: instagram vv Amstenrade
Gepubliceerd op 10/07/2024 om 10:01
Laatst bewerkt op 10/07/2024 om 10:40

Sportpark Pierre Boels - VV Amstenrade is de naam van de nieuwe accommodatie van Voetbalvereniging Amstenrade. Met deze naamgeving betuigt de club dank aan Pierre Boels Sr. en Jr. die met hun bedrijf sinds 1992 shirtsponsor zijn. 

De nieuwe accommodatie heeft nogal wat voeten in de aarde gehad.

Enkele jaren geleden moest de vereniging nog vechten om in Amstenrade te blijven. De voormalige gemeente Schinnen wilde dat de vereniging zou verkassen naar Oirsbeek. Vooruitlopend op de plannen begon de gemeente al met het verwijderen van het kunstofgrasveld in Amstenrade. Echter de gemeente werd door de rechtbank teruggefloten. Uiteindelijk werd in de plannen voor de ontwikkeling van het sportpark aan de Gijselaar toch ruimte gevonden voor een nieuw sportcomplex voor VV Amstenrade.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties