Vuurjoars KölscheSchlagerParade in openluchttheater

Gepubliceerd op 23/03/2022 om 09:38
Laatst bewerkt op 23/03/2022 om 09:50

Het openluchttheater in Brunssum staat op zondag 10 april in het teken van sjlager en Keulse muziek tijdens de Vuurjoars KölscheSchlagerParade. Het evenement, dat voor de eerste keer wordt gehouden, is in het leven geroepen omdat er de afgelopen twee jaar vanwege de coronacrisis op carnavalsgebied weinig te beleven viel.

Op het programma staan Aegidius, Marjolein Heijltjes, sjlagerzangeres Sarah Schiffer uit Herzogenrath, Domhätzje Nadine, ex-Räuber zanger Torben Klein en Wir Sind Spitze.

De organisatie is in handen van de Karnavalsroad Broenssem met ondersteuning van de gemeente, Stichting Evenementen Limburg en Breko Traffic Service. Het programma start om 13.30 uur en kaarten zijn te koop via tickli.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties