Vrouw lichtgewond bij steekpartij in Kerkrade

Foto: (c) ZO-NWS I Bjorn Thimister
Gepubliceerd op 30/04/2022 om 16:04
Laatst bewerkt op 30/04/2022 om 18:37

Een vrouw is zaterdagmiddag lichtgewond geraakt bij een steekpartij in Kerkrade. Het incident vond plaats op het Maria Gorettiplein in de wijk Nulland. Volgens een politiewoordvoerster is er een verdachte aangehouden na een achtervolging. 

Meerdere politiepatrouilles namen positie in en de achtervolging werd ingezet. De bestuurder van het busje overtrad diverse verkeersregels en twee auto’s waaronder een politievoertuig , liepen hierbij lichte schade op. Op de Vijlenberg in Vijlen kon het busje staande gehouden worden. De politie arresteerde de bestuurder en de bijrijder.

De politie is was enige tijd bezig met onderzoek op de plaats delict, die direct naast een drukbezochte supermarkt ligt. De precieze toedracht wordt onder andere nog onderzocht. Het slachtoffer werd behandeld in een gealarmeerde ambulance.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties