Vrachtwagen kiept om bij Tüddern: één zwaargewonde

ZO-NWS | Uwe Heldens
Gepubliceerd op 21/12/2020 om 11:01
Laatst bewerkt op 21/12/2020 om 12:42

Een vrachtwagenchauffeur is ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Tüddern, vlak over de grens bij Schinveld. Het Nederlandse voertuig is door een stuurcorrectie op zijn kant beland. 

Op de Duitse weg B56n verloor de chauffeur de macht over het stuur. De vrachtwagen week van de rechterrijbaan af. Toen de bestuurder het voertuig terug wilde sturen, ging het mis. Bij het ongeval raakte nog een voertuig beschadigd. Hoe de situatie omtrent de inzittenden daarvan is, is niet bekend.

Het ongeval heeft voor flinke ravage gezorgd. De vrachtwagen is een deel van de lading verloren op het wegdek en de weg is tijdelijk afgesloten. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse en een grote kraan is gearriveerd om de vrachtwagen van de weg te halen.
 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties