Volgende maand nieuwe editie Alzheimer Café Amstenrade

foto © ZO-NWS | iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 24/04/2023 om 10:46
Laatst bewerkt op 24/04/2023 om 10:50

Het Alzheimer Café Amstenrade keert terug op woensdag 3 mei. Dan is Wiel Geraedts te gast als spreker.

Hij is voormalig longarts bij Zuyderland en nu SCEN-arts (Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland) en bespreekt de mogelijkheden en onmogelijkheden zoals die zich voordoen bij een euthanasiewens van mensen met een diagnose dementie. De laatste jaren wordt steeds vaker de discussie gevoerd hoe hiermee omgegaan moet worden, zowel binnen de rechterlijke macht als binnen de politiek.

Deze avond van het Alzheimer Café Amstenrade vindt plaats in de recreatieruimte De Gasterij van Zorgcentrum Elvira / Leontine aan De Gijselaar 10. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt omstreeks 21.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties