Voetbalclub Vaesrade verbijsterd: keeper gezocht voor rol in drugsbende

Foto: iStock
Gepubliceerd op 7/05/2022 om 18:49
Laatst bewerkt op 7/05/2022 om 20:37

Bij voetbalvereniging RKVV Vaesrade is men verbijsterd over het feit dat Alain C. (26), lid en keeper van de club, door justitie wordt gezocht op verdenking van betrokkenheid bij drugstransporten. Dat laat een bestuurslid desgevraagd weten aan ZO-NWS.

De voortvluchtige Alain C., in het verleden talentvol doelman in de jeugdopleiding van het Belgische KRC Genk, Roda JC en Fortuna en daarna bij meerdere hoger acterende amateurvoetbalclubs in de regio Parkstad actief, keepte laatstelijk in een lager elftal van Vaesrade.

“Alain is lid van onze club, maar de laatste tijd geblesseerd. Hij kwam wel vaker op de club. Hier ben ik van geschrokken. Ik ga dit met mijn medebestuursleden bespreken”, aldus het bestuurslid van RKVV Vaesrade.

De voortvluchtige Alain C. maakte volgens justitie deel uit van een bende die zich bezig zou hebben gehouden met de productie van verdovende middelen, waaronder xtc-pillen. In deze zaak zitten al meerdere verdachten wél achter slot en grendel.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties