Voerendaler Ronan Pluijmen op trainingsstage bij topamateurclub De Treffers

Gepubliceerd op 2/07/2024 om 08:53
Laatst bewerkt op 2/07/2024 om 09:18

Verdediger Ronan Pluijmen uit Voerendaal is vertrokken bij Roda JC en gaat op trainingsstage bij De Treffers uit Groesbeek, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Bernd Konings tegenover ZO-NWS. 

De 21-jarige linksback Pluijmen kwam afgelopen seizoen uit voor het hoogste jeugdteam van de Kerkraadse club, de O21. "Wij gaan de komende drie weken keihard werken bij De Treffers", zegt Konings. In Groesbeek is sinds kort Edwin Linssen hoofdtrainer. De oud-prof was afgelopen seizoen nog werkzaam als trainer binnen Roda JC.  

Ronan Pluijmen speelde in het verleden in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. Hij heeft een  Nederlands en een Thais paspoort, waardoor hij ook reeds drie keer uitkwam voor Jong Thailand. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties