Voerendaal, Kerkrade en Brunssum ook in ziekenhuisalliantie

Foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 26/07/2023 om 09:07
Laatst bewerkt op 28/07/2023 om 09:20

De gemeenten Voerendaal, Kerkrade en Brunssum gaan zich ook aansluiten bij de alliantie voor behoud van een volwaardig ziekenhuis voor Parkstad en het Heuvelland.

De politieke partijen zijn zeer bezorgd over een mogelijke sluiting van de Spoed Eisende Hulp (SEH), intensive care en alle bedden voor opnames bij Zuyderland Heerlen. Beide gemeenten willen ook meedoen aan de manifestatie op 23 september. Heerlen startte de alliantie en Landgraaf sloot zich aan.

Het college in Kerkrade heeft net als de andere gemeenten via de media kennis genomen van het voornemen van Zuyderland en dat is bij de bestuurders niet in goede aarde gevallen, staat op de website van de gemeente. B & W gaan nu inzetten op het verkrijgen van meer informatie van de betrokken partijen over deze situatie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties