VIDEO: Voerendaal deelt voor het eerst jeugdlintjes uit

foto: Peter Lambrichs
Gepubliceerd op 25/01/2023 om 07:16
Laatst bewerkt op 25/01/2023 om 14:07

Wethouder Harry Coenen heeft dinsdag in het gemeentehuis van Voerendaal aan zeven jongeren een jeugdlintje uitgereikt.

Na een oproep afgelopen najaar kwamen meerdere nominaties via burgers binnen. Na een selectie bleven de zeven over en die werden dinsdag beloond met een lintje, oorkonde en cadeaubon.

Ellen Vaessen (18), Davil Verhooren (11), Daan Nijholt (16), Xavier Limpens (17), Fleur Smits (19) en Sem en Jonas Bosten (15 en 11 jaar) werden dinsdagavond verrast op het gemeentehuis.

Voerendaal wil op die manier kinderen en jongeren die een bijzondere daad hebben verricht in het zonnetje zetten. De lintjes werden nu voor het eerst uitgereikt maar de gemeente gaat er een traditie van maken. Na de zomer volgt er weer een oproep voor het aandragen van nieuwe genomineerden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties