Vluchtelingenwerk zoekt vrijwilligers voor kinderen noodopvang Schinnen

Foto © ZO-NWS | iStock
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 21/07/2022 om 12:36
Laatst bewerkt op 21/07/2022 om 12:50

Vluchtelingenwerk Nederland is hard op zoek naar vrijwilligers die op de noodopvanglocatie in Schinnen vluchtelingenkinderen willen begeleiden. De organisatie ziet daarvoor steeds meer behoefte ontstaan. 

De vrijwilligers zullen deel uit maken van het project Time4You dat wekelijks voorlichting en groepsbijeenkomsten voor kinderen en jongeren organiseert. 

Tijdens zo'n bijeenkomst worden verschillende thema's besproken, krijgen de kinderen informatie over hun situatie en krijgen ze ruimte om vragen te stellen of hun verhaal te vertellen. 

Deelnemers aan het project gaan op wekelijkse basis een middag met de kinderen aan de slag. 

Geïnteresseerden kunnen contact op nemen met project coördinator Desirée van den Brand via dvanderbrand@vluchtelingenwerk.nl. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties