Viva la Vida Run op 24 september in Kerkrade

Gepubliceerd op 17/08/2023 om 11:34
Laatst bewerkt op 17/08/2023 om 11:42

In Kerkrade wordt op 24 september weer het Euregionaal hardloop- en wandelevenement Viva la Vida Run gehouden.

Organisatie is in handen van Achilles-Top in samenwerking met Beleef Kerkrade. Het licht glooiende parcours voert grotendeels door het natuurgebied de Anstelvallei en de deels in Duitsland gelegen Groene vallei. Start en finish zijn op de markt in het centrum van Kerkrade.

Het parcours is zodanig gekozen dat het zowel voor de recreatieve loper als voor de actieve hardloper een mooie hardloopbelevenis zal worden. Voor beginnende hardlopers is er dit jaar de VIE-run aan het programma toegevoegd. Deze VIE-run staat geheel in het teken van vitaliteit en is bedoeld voor iedereen die een zelf gekozen afstand tussen 500 m en 2000 m op een sportieve wijze kan afleggen.

De voorinschrijving staat open tot en met 17 september. Meer informatie vindt u op de website van de organisatie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties