Vijf jaar cel en tbs geëist tegen Hoensbroekenaar voor verkrachting

Gepubliceerd op 30/11/2022 om 10:10
Laatst bewerkt op 30/11/2022 om 10:20

Tegen een man (25) uit Hoensbroek is dinsdag vijf jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging geëist. De man wordt verdacht van het meermaals verkrachten van een vrouwelijke kennis in Heerlen. 

De twee verkrachtingen door de inwoner van Hoensbroek zouden volgens de recherche eind 2016 en in het voorjaar van 2019 hebben plaatsgevonden. Hij wordt ook nog verdacht van het belagen, lastigvallen, van zijn slachtoffer over een periode van dik drie jaar. 

De verdachte Hoensbroekenaar verscheen dinsdag niet tijdens de zitting in zijn zaak voor de rechtbank zijn Maastricht. "Dit was nogal een deceptie voor mijn cliënte", aldus Kasper Regter, advocaat van het slachtoffer. De uitspraak is over twee weken. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties