Vier jaar cel geëist voor productie en handel in drugs

Gepubliceerd op 29/08/2023 om 10:29
Laatst bewerkt op 29/08/2023 om 10:37

Voor de rechtbank in Maastricht is tegen een 53-jarige man uit Landgraaf vier jaar celstraf en een boete van 10.000 euro geëist. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de man van de productie van en handel in harddrugs.

Dat gebeurde volgens het OM vanuit zijn woning aan Kakertsweg. Daarnaast vond de politie bij een inval twee jaar geleden een stroomstootwapen, pepperspray en een aardige som contant geld. Volgens de verdachte was een deel van de drugs van een drietal dat hem daartoe had gedwongen. De wapens had hij om zich te beschermen na een inbraak.

Ook zijn 22-jarige zoon wordt van betrokkenheid verdacht. Tegen hem is drie maanden cel geëist. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties