VIDEO: Wijmenga wint Buffer-Run in Bingelrade

Roel Wijmenga, winnaar van de 10 km Buffer-Run in 2023. foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 24/06/2023 om 13:55
Laatst bewerkt op 24/06/2023 om 14:44

Roel Wijmenga heeft vrijdagavond in Bingelrade de hoofdloop van de Buffer-Run op zijn naam geschreven. De atleet van Atletiek Maastricht liep de 10 kilometer in 31 minuten en 6 seconden.

Wijmenga vestigde daarmee voor het tweede achtereenvolgende jaar een parcoursrecord. Tweede werd Ward Schiffelers en Jorrit van der Raadt uit Schinveld kwam als derde over de finish. Ellis Jacobs kwam als eerste over de finish bij de vrouwen.

Kort daarvoor waren de hardlopers voor de 5 kilometer van start gegaan. Die ronde werd gewonnen door Roel Gorissen (16 minuten en 28 seconden) van atletiekvereniging Caesar. Jesse Delbressine en Viktor Eurlings werden tweede en derde. Bij de vrouwen won Evelien Ruijters uit Maastricht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties