VIDEO: Vroeg boeken voor plekje in dierenpension

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 29/07/2022 om 15:09
Laatst bewerkt op 29/07/2022 om 15:13

Het is druk bij de dierenpensions in Limburg. Ook bij Dierenhotel LiHo op de grens tussen Brunssum en Merkelbeek. Op sommige dagen staat er zelfs een rij voor de deur. 

Reden is de vakantie. Nu de zomer weer aangebroken is trekken veel mensen naar het zuiden. De honden moeten dan een plekje krijgen in een van de pensions in de buurt. 

Volgens Flora Vruggink, eigenaresse van Dierenhotel LiHo, komt dat door een aantal dingen. Zo gaan er meer mensen op vakantie nadat ze twee jaar lang thuis gezeten hebben en hebben ook veel mensen tijdens dezelfde periode een hond aangeschaft. Daarnaast zijn enkele pensions in de buurt ermee gestopt. 

Het pension zit inmiddels vol. Pas eind september kunnen er weer dieren terecht. Vruggink raadt aan om vroeg te boeken. In december komen de eerste aanmeldingen al binnen voor de volgende zomervakantie. 

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties