VIDEO: ZOES blikt vooruit op LVK-finale

Foto: (c) ZO-NWS
Gepubliceerd op 4/02/2021 om 10:19
Laatst bewerkt op 4/02/2021 om 11:06

Het eerste liedje dat vrijdag tijdens de LVK-finale zal klinken is van Nadine Cosemans uit Hulsberg. De 24-jarige solozangeres maakt haar debuut in de liedjeswedstrijd met het nummer Rap d’r achteraan. Haar artiestennaam is ZOES, maar waar komt die naam vandaan?

Cosemans werd door Niek Dirkx van Spik en Span ontdekt op een liedjesavond in Wijnandsrade. Dirkx bracht haar in contact met de mensen die haar liedje maakte, waarmee ze is doorgedrongen tot de finale van het LVK. 

De tekst is geschreven door Marijke Gijsen en Mark van Mullekom. Laatstgenoemde heeft ook de muziek gecomponeerd. Van Mullekom werkte ook mee aan het nummer Drie daag Vastelaovend van Spik en Span. Daarmee behaalde Susteren de tweede plek op het LVK met evenveel punten als de uiteindelijke winnaar de Toddezek.

ZO-NWS blikt vooruit met Nadine Cosemans op het LVK-debuut van ZOES.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties