VIDEO: Vier weekenden feest rond OLS Beekdaelen

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 29/03/2024 om 11:30
Laatst bewerkt op 29/03/2024 om 11:30

Het programma rond het OLS 2024 in Beekdaelen wordt niet over de gebruikelijke drie weekenden maar over vier weekenden uitgestreken. Aanleiding voor het extra grote feest is het 150-jarig bestaansfeest van de Koninklijke Fanfare St. Caecilia Puth op 15 en 16 juni op het OLS-evenemententerrein.

Dat is donderdagavond in Kasteel Doenrade door de OLS-organisatie bekend gemaakt tijdens de loting van de optocht volgorde. De nummers 1 tot en met 9 zijn voorbehouden aan de 9 organiserende schutterijen. 

De tientallen geünifomeerde schutters uit de beide Limburgen kregen in een overvolle kasteelzaal ook te horen dat zaterdag 29 juni de Schintaler, Bieske en DJ Jorn Lucassen zullen optreden in de feesttent van het OLS Beekdaelen. De online verkoop is inmiddels gestart. 

Paasmaandag 1 april begint de wervingscampagne voor individuele vrijwilligers. Tot dan kunnen zich nog verenigingen bij de organisatie melden om straks een bijdrage te leveren aan het evenement, waar vanaf begin mei het terrein wordt voorbereid en ingericht. Inmiddels hebben 137 verenigingen hun deelname toegezegd en zich aangemeld. Men heeft berekend dat er voor dit jaar 1500 vrijwilligers nodig zijn. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties