VIDEO: Vakantieparken ook tijdens herfstvakantie vol

Foto © ZO-NWS | Yves Lacroix
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 26/10/2021 om 10:09
Laatst bewerkt op 26/10/2021 om 11:19

Terwijl Limburg schuilt voor het regenachtige weer zitten de vakantieparken in de omgeving behoorlijk vol. Vakantiegangers uit heel Nederland trekken deze herfst naar de provincie om te wandelen, fietsen en, als het echt te hard regent, binnen een spelletje te spelen.

Ook Europarcs Brunssumerheide zit zo goed als vol. Parkmanager Patrick Flink ziet weinig verschil met de zomer. "We hebben het momenteel net zo druk." Hij verwacht dat dat ook met corona te maken heeft. "Een hoop mensen blijven in Nederland." 

Voor sommige bezoekers is het Limburgse landschap vooral aantrekkelijk. Door de heuvels lijkt het voor één bezoeker uit het platte noorden bijna het buitenland. Ook zijn uitstapjes naar omliggende steden en bezienswaardigheden als de GaiaZoo en kasteel Hoensbroek populair.
 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties