VIDEO: Tweede brede welvaartsconferentie in Heerlen

Foto: ZO-NWS
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 7/11/2023 om 10:17
Laatst bewerkt op 7/11/2023 om 10:25

In de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen was maandag de tweede 'brede welvaartsconferentie'. Een initiatief dat is bedacht door de gemeenten Heerlen, Sluis, Eemsdelta en Amsterdam om de economische ontwikkeling van stad en regio te verbeteren.

De conferentie is een vervolg op een blijkbaar succesvolle eerdere editie. Die ging over de bestrijding van kansenongelijkheid. 

Tijdens deze editie werd besproken welke economische ontwikkelingen en transities essentieel zijn voor de toekomstige brede welvaart van regio’s en welk nationaal en regionaal beleid daarbij past. Hiervoor werd op zoek gegaan naar de inzichten en perspectieven vanuit verschillende regio’s onder meer met Minister Micky Adriaansens van Economische Zaken. 

 

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties