VIDEO: Trots op medaillewinnares Gabriela Schloesser uit Nuth

Gepubliceerd op 24/07/2021 om 15:51
Laatst bewerkt op 24/07/2021 om 15:56

Gabriela Schloesser-Bayardo kon logischerwijs alleen maar lachen na de winst van een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Japan zaterdagmorgen. Met de borst vooruit nam ze de samen met Steve Wijler uit Horn gewonnen plakken in ontvangst. 

"Ik ben trots om voor Nederland uit te komen en een medaille naar huis, naar Nuth, naar Limburg te brengen", orakelde Schloesser. "Nederland is mijn thuis geworden. Deze medaille is niet alleen voor ons, maar voor het hele handboogschieten in Nederland."

Handboogschutter Mike Schloesser keek thuis in Nuth toe hoe zijn grote liefde Gabriela zilver pakte op de Olympische Spelen. Ook hij is trots op de prestatie van het duo.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties