Tiener ernstig mishandeld in Heerlen, daders spoorloos

Foto: iStock
Gepubliceerd op 16/11/2022 om 16:09
Laatst bewerkt op 17/11/2022 om 17:20

Op een opgedoken video is te zien hoe een tiener uit Landgraaf onlangs compleet wordt afgetuigd in Heerlen. De daders zijn nog spoorloos. De vader van het zestienjarige slachtoffer heeft de politie inmiddels ingeschakeld, bevestigt hij tegenover ZO-NWS.

De zware mishandeling vond onlangs plaats in de binnenstad van Heerlen. Op de met een gsm gemaakte beelden is te zien hoe de Landgraafse Marc tegen de grond wordt geslagen en meerdere malen tegen zijn hoofd wordt geschopt. Het slachtoffer raakte fors gewond aan zijn gezicht, blijkt uit een foto van kort na de mishandeling die is gemaakt door zijn hevig geschrokken familie. De beelden van het aftuigen van de jonge Landgravenaar gingen rond op social media.

“Ik ben de vader en wil heel graag weten wie hiervoor verantwoordelijk is geweest, de zware mishandeling van mijn zoon”, vertelt Raimond Raaijmakers aan deze omroep. “Daarom heb ik dinsdag de politie ingeschakeld. Eerst had ik zonder resultaat geprobeerd om zelf deze figuren aan te spreken en er dus achter te komen wie de daders zijn. Deze zaak is bij de politie basisteam Brunssum-Landgraaf neergelegd, zo heeft men mij laten weten.”

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties