VIDEO: Step vermiste Gino gevonden in Landgraaf

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 2/06/2022 om 21:14
Laatst bewerkt op 3/06/2022 om 09:46

De step van de sinds woensdagavond in Kerkrade spoorloos verdwenen Gino van der Straeten (9), is donderdagavond teruggevonden in Landgraaf. 

De tweewieler lag in de buurt van de voetbalvelden van voetbalclub FC Landgraaf en het nieuw gebouwde zwembad aldaar. Van der Straeten verdween woensdagavond rond 20.30 uur met zijn step tijdens het spelen in een speeltuintje in de buurt van de Hertogenlaan en de Zonstraat in Kerkrade. 

Het jongetje verbleef bij zijn zus in Kerkrade, maar keerde niet op dat adres terug. De politie werd uiteindelijk ingeschakeld en die startte vandaag een grote zoekactie met een helikopter, drones en speurhonden. 

De politie is op zoek naar een man die met drie kinderen ook in het bovengenoemde speeltuintje aan het spelen was. Van de vermiste Van der Straeten ontbreekt nog altijd elk spoor.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties