VIDEO: Star Wars weekend trekt 60 kinderen naar Sweikhuizen

Foto © ZO-NWS I Ton van Hoorn
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 25/07/2022 om 15:12
Laatst bewerkt op 25/07/2022 om 16:45

Zestig kinderen hebben afgelopen weekend meegedaan aan het derde Star Wars weekend bij de oude steenfabriek Plinthos in Sweikhuizen.

Diverse activiteiten stonden op het programma waaronder een aantal leerzame. Zo werd bijvoorbeeld de strijd tussen het goed en het kwaad uit de films uitgelegd. Daarnaast konden de kinderen lightsabers maken, in het bos bivakkeren, een yogales volgen en sterren kijken.

Hoewel de eerste Star Wars-film uit 1977 stamt zijn veel kinderen dol op de sciencefictionserie. Een aantal kinderen is aangestoken met het Star Wars-virus door hun ouders, vooral vaders, die in de loop der jaren figuren, legodozen en meer Star Wars-merchandise hebben verzameld.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties