VIDEO: Sinterklaas houdt van Schinveld

Foto © ZO-NWS
Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 18/11/2021 om 15:06
Laatst bewerkt op 27/01/2022 om 13:32

Sint en zijn Pieten resideren tot en met 5 december weer in de Schinveld.

PA-Piet, naar zijn eigen onbescheiden mening de belangrijkste Piet uit het gevolg van Sinterklaas, roemt de Limburgse gastvrijheid. Hij verklaart de hernieuwde keuze van Sint voor verblijf op Het landgoed van Sinterklaas uit de ruime aanwezigheid van verblijfs- en trainingsfaciliteiten voor de Pieten. Zo zijn er volop slaapvertrekken, kan er geoefend worden op de daken, en is er een ruime kamer waar de Pieten de brieven van Sinterklaas op de post doen. Ook aan het paard van Sinterklaas, O Zo Snel, is gedacht. Hij heeft een royale stal tot zijn beschikking staan, maar ook in de weides rondom de hoeve kan hij naar hartenlust grazen.

Kinderen zijn de komende tijd in groten getale op het landgoed te vinden om er te spelen en vragen te stellen aan Sint en zijn Pieten. Ouders doen er ideeën voor thuis zodat Sint het huisje van hun kroost ook dit jaar niet stilletjes voorbij zal gaat.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties