VIDEO: Sint arriveert in Brunssum en Schinveld

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 18/11/2023 om 20:13
Laatst bewerkt op 18/11/2023 om 20:36

Sinterklaas beleefde zaterdag zijn intocht in diverse plaatsen in de regio Parkstad. Kort nadat hij in Gorinchem het land was binnengekomen, was hij al te zien in Brunssum en in Schinveld.

In Brunssum maakten honderden mensen op deze druilerige zaterdagmiddag hun opwachting op de promenade. Vervolgens namen de Sint en zijn Pieten zitting in winkelcentrum De Parel. Daar werd het lange wachten uiteindelijk beloond met een meet & greet.

In Schinveld ging het er een stuk rustiger aan toe. Daar leidde een speurtocht uiteindelijk naar een plaatselijk café in de Beekstraat. Sint en de Pieten maakten daar hun opwachting in een zaaltje waar ze de kleine inwoners van het dorp ontvingen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties