VIDEO: Roda sleept drie punten weg uit Oss

Foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 11/03/2022 om 22:02
Laatst bewerkt op 11/03/2022 om 23:31

Roda JC wint in een matig duel met 1-2 bij Top Oss.

Roda trad deze wedstrijd aan zonder de niet fit bevonden aanvoerder Richard Jensen. Keeper Norbert Alblas van TOP Oss voorkwam met twee voortreffelijke reddingen dat Roda JC al snel op voorsprong kwam.

Het initiatief wat Roda JC echter toonde werd in de 20e minuut beloond. Guus Joppen kopte uit een corner van Patrick Pflücke de 0-1 binnen. Keeper Alblas raakte bij deze actie zo zwaar geblesseerd dat hij per brancard van het veld werd gedragen. TOP Oss was daarna nog enkele keren op zoek naar de gelijkmaker, maar Rody de Boer hield zijn doel schoon.

De 161 mee gereisde Roda JC supporters zagen dat TOP Oss in de 64e minuut terug kwam in de wedstrijd. Uit een voorzet van Yannick Leliendal kopte Rick Stuy van den Herik de 1-1 gelijkmaker binnen. In een veel te laag tempo liet Roda zich hierdoor niet van de wijs brengen en eigenlijk totaal uit het niets kwam de ploeg van Jurgen Streppel in de 78e minuut door topscorer Dylan Vente, die daarmee zijn 17e treffer van het seizoen aantekende, opnieuw op voorsprong 1-2 en dat was tevens de eindstand.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties