VIDEO: Roda JC na drie duels nog aan kop

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 26/08/2023 om 09:34
Laatst bewerkt op 26/08/2023 om 09:55

Roda JC heeft het derde duel op rij gewonnen. In het Parkstad Limburg Stadion werd het 2-0 tegen Top Oss. Daarmee blijft Roda aan kop in de eerste divisie met 9 punten uit drie duels.

Met name de eerste helft verliep moeizaam voor beide ploegen. Hoewel Top Oss de eerste kans had op scoren was het Walid Ould-Chikh die de bal het eerst in het doel van de Brabanders wist te werken.

Na rust probeerde Roda verder uit te lopen en Top Oss zette alles op alles om op zijn minst gelijk te komen. De thuisploeg had een aantal fraaie kansen, onder meer via Saydou Bangura, Van der Heide en Didden. Drie minuten voor de reguliere speeltijd maakte Lennerd Daneels de 2-0 en kon voor Roda kon weinig meer gebeuren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties