VIDEO: Roda JC fans per bus onderweg naar Groningen

Foto: Orange Media
Gepubliceerd op 10/05/2024 om 15:56
Laatst bewerkt op 10/05/2024 om 15:57

In opperbeste stemming zijn vrijdagmiddag zo'n 1100 Roda JC fans in de bus gestapt, op weg naar Groningen. De hele club maakt zich op voor een uitermate spannend duel: de wedstrijd die bepaalt of Roda JC direct promoveert naar de ere-divisie. 

Eén van de bussen die naar Groningen afreist draagt de naam 'Party- express'. De bus is uitgerust met sfeerverlichting en bar. 

De sfeer onder de fans is net zo positief als gisterenochtend tijdens de laatste training van de ploeg van trainer Bas Sibum op de velden van RKTSV in Terwinselen. Voor de voetbalfans die er in Groningen niet bij kunnen zijn is er in het eigen vertrouwde Parkstad Limburg Stadion de mogelijkheid de wedstrijd te volgen op een groot LED-scherm. Voor extra sfeer is de Landgraafse deejay Marco Schiffelers ingehuurd.

De wedstrijd FC Groningen - Roda JC Kerkrade begint vrijdag om 20.00 uur. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties