VIDEO: Relaxed Roda JC vol zelfvertrouwen over cruciale promotiewedstrijd

Gepubliceerd op 2/05/2024 om 14:47
Laatst bewerkt op 2/05/2024 om 15:32

Geen trilhandjes of onregelmatige hartkloppingen bij Sami Ouassia en Matthis Didden voor de belangrijke wedstrijd tegen SC Cambuur. Vrijdag kunnen de Kerkradenaren terugkeren naar de Eredivisie en die kansen schatten ze zelf hoog in.

De laatste training van Roda JC wordt druk bezocht door de trouwe fans. Het belang van deze wedstrijd is voelbaar, al ogen de smaakmakers van Roda erg kalm. "Heb niet zo veel spanning voor morgen, wel gezonde spanning en voornamelijk veel zin. Zeker omdat er zoveel mensen komen", laat het 19-jarige talent Ouaissa weten.

Ondanks het belang, willen beide mannen niets weten van randzaken rondom de wedstrijd. "Je gaat de wedstrijd hetzelfde in als elke andere, ik denk zeker dit jaar als Roda zijnde.  Met onze kwaliteiten ga je elke wedstrijd in om te winnen. We zitten in een titelstrijd, wij voelen geen spanning," aldus Didden.

Als alles volgens plan verloopt, spelen Didden en Ouaissa morgen hun laatste thuiswedstrijd. 

Roda JC trapt de wedstrijd tegen SC Cambuur om 20:00 af in het Parkstad Limburg Stadion.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties