VIDEO: recordaantal deelnemers 50PLUS fietstocht

foto: Ton van Hoorn
Gepubliceerd op 14/09/2023 om 14:52
Laatst bewerkt op 14/09/2023 om 15:01

De 50PLUS fietstocht die woensdag in Brunssum van start ging heeft een record van iets meer dan 400 deelnemers op de been gebracht.

De tocht wordt jaarlijks georganiseerd door Heel Heerlen Beweegt, The Move Factory uit Landgraaf en de gemeente Brunssum. De rit van ongeveer 45 kilometer had als startplaats het Schuttershüske in Brunssum. De gemeenten wisselen elkaar af om de 50PLUS fietstocht te organiseren.

Op ongeveer de helft van de route konden de sportieve fietsers in Schinveld uitrusten onder het genot van een kop koffie en een stukje vlaai. Onderweg bleef het voor de vroege starters droog. Deelnemers die later startten kregen te maken met een regenbui.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties