VIDEO: Pop-up vaccinatielocatie wegens succes verlengd en uitgebreid

Foto: © ZO-NWS
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 27/08/2021 om 09:00
Laatst bewerkt op 27/08/2021 om 09:00

De pop-up vaccinatielocatie in Cultureel Centrum Corneliushuis in Heerlen wordt wegens succes verlengd en verder uitgebreid.

Dat heeft de GGD Zuid-Limburg besloten na vier vaccinatiedagen.

Ruim tweehonderd mensen besloten op twee woensdagen en zaterdagen een Pfizer of Janssen-vaccin te halen op de bovenste etage van het Corneliushuis. “Het is een succes te noemen, omdat er animo voor blijkt te zijn. Dat mensen het prettig vinden om zich in de buurt te kunnen laten vaccineren en vragen te stellen, verlaagt de drempel.  Mensen die eerder de afstand te groot vonden, laten zich nu toch vaccineren”, zegt coördinator testen en vaccinatie Rik Wagemans van GGD Zuid-Limburg.

Bovendien wordt het concept uitgebreid met locaties in Brunssum, Geleen, Maastricht en wellicht ook Kerkrade. De pop-up locaties blijven minstens open om te vaccineren tot en met 22 september.
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties