VIDEO: Primeur ZO-NWS - Clip Pa-Pa Parkstad

Gepubliceerd op 12/04/2024 om 10:07
Laatst bewerkt op 12/04/2024 om 10:12

Toen onze Nederlandse songfestivalinzending Joost Klein het nummer Europapa uitbracht, twijfelden Colin en Duncan van De Weekendclub geen seconde. Er moest een parodie komen. En zo werd het Pa-Pa-Parkstad in plaats van Europapa. Een enorm succes en daarom werd er ook een videoclip van het nummer opgenomen.

Om die videoclip te maken reisde Colin Vos de afgelopen dagen heel Parkstad af om de iconische plekjes van de regio vast te leggen. 

"Het nummer is op alle platformen in totaal zo'n 400.000 keer gedeeld, gestreamd en geliket, dus de videoclip kon niet uitblijven", vertelt hij. En ook Joost Klein heeft het nummer waarschijnlijk opgemerkt. "Ik denk dat hij hem gehoord heeft, want we hebben een claim gehad en nu is het nummer van Spotify gehaald. Maar we brengen hem nu dus opnieuw uit, met een nieuwe band. Als het goed is, hebben we dan geen claim meer."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties