VIDEO: Olympia Schinveld gehuldigd na ruime overwinning

Foto: ZO-NWS
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 15/05/2023 om 10:31
Laatst bewerkt op 15/05/2023 om 10:50

Het eerste elftal van Olympia Schinveld is zondag gehuldigd op het Burgemeester Adams Sportpark. Dat gebeurde na een ruime overwinning op VV Neerbeek.

De gasten maakten een traditionele erehaag voor de kampioen van de Vierde Klasse C. Een sportief gebaar. Echter lieten de Schinveldenaren vervolgens geen spaan heel van hun tegenstander. Uiteindelijk werd ook Neerbeek met 4-1 aan de zegekar gebonden.

Na afloop van de wedstrijd mochten de spelers onder meer felicitaties en bloemen in ontvangst nemen. Maar bovenal reikte Boy Goossens, beschermheer van de club, de kampioensschaal uit. Olympia Schinveld wist twee weken geleden het kampioensschap al veilig te stellen met een negenklapper op Centrum Boys uit Sittard: 0-9.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties