VIDEO: OLS thema bij nieuwjaarsreceptie Beekdaelen

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 6/01/2024 om 20:46
Laatst bewerkt op 6/01/2024 om 21:10

Het OLS dat negen schutterijen in Beekdaelen dit jaar gaan organiseren was onderwerp van gesprek tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Beekdaelen. Politici, verenigingen, ondernemers en inwoners kwamen vrijdagavond bijeen in het gemeenschapshuis in Schimmert.

De gemeente heeft dit jaar niet alleen het Oud Limburgs Schuttersfeest, maar viert ook het eerste lustrum. Beekdaelen ontstond in 2019 uit de fusie van Nuth, Onderbanken en Schinnen. Burgemeester Eric Geurts keek in zijn speech terug op vijf jaar Beekdaelen. Hij riep iedereen op om dit jaar in dat kader activiteiten te organiseren.

Uitdagingen zie Geurts vooral in de leefbaarheid in de kernen. Daarom worden Schinveld en Nuth aangepakt. Als grote plattelandsgemeente probeert Beekdaelen beweging krijgen in plattelandsontwikkeling in Limburg.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties