VIDEO: pungellunch, koempelzeep en Caumerdalsche kaas nieuwe streekproducten

foto: Ton van Hoorn
Gepubliceerd op 4/05/2023 om 14:28
Laatst bewerkt op 4/05/2023 om 15:09

Bij de Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen-Parkstad heeft donderdag een aantal ondernemers nieuwe streekproducten voorgesteld.

De ondernemers willen op die manier Parkstad promoten met producten die refereren aan zogenaamde tijdlijnen die de regio gevormd hebben. Met koempel- en coriovallumzeep, een pungellunch, onderzetters met thema's uit het heden en verleden en Caumerdalsche kaas kunnen niet alleen toeristen maar ook mensen uit de regio zich even terug in de tijd wanen.

In combinatie met diverse wandel- en fietsroutes hoopt Visit Zuid-Limburg dat nog meer ondernemers ideeën uitwerken om de geschiedenis van de regio Parkstad uit te dragen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties