VIDEO: Martin Hurkens zingt in Taiwan weer voor duizenden mensen

Gepubliceerd op 26/11/2020 om 17:16
Laatst bewerkt op 26/11/2020 om 17:21

Zanger Martin Hurkens verblijft op dit moment in Taiwan en staat binnen de kortste keren weer voor duizenden mensen op te treden.

Maar voordat dit – in Nederland en vele andere landen– onvoorstelbaar beeld zich voltrekt, moet de Schinveldenaar verplicht veertien dagen in quarantaine. "We zijn vorige week aangekomen en moeten nog zeven dagen", zegt Hurkens tegen ZO-NWS.

Hotelkamer
Nederlanders moeten bij aankomst in Taiwan eerst veertien dagen in quarantaine. "We krijgen drie keer per dag onze maaltijden voor de deur gezet en die mogen we dan zelf pakken. Voor de rest is het niet de bedoeling dat de voordeur van je hotelkamer opengaat."

Geen beperkingen
Over zeven dagen mag Hurkens uit quarantaine en komt dan in een ouderwets 'normale' wereld terecht. "Alles is hier normaal. Er is hier geen sprake van ook maar een enkele besmetting. We hebben geen beperkingen. Ik ben ontzettend blij dat ik gevraagd ben om hiernaartoe te komen. Vooral om weer even terug te zijn in een normale samenleving zonder corona."

Duizenden bezoekers
In Taiwan is Hurkens mateloos populair. "Zoals het er nu uitziet, staan er voor de komende vier weken vijf optredens gepland." Tijdens deze reeks optredens kan de winnaar van Holland's got Talent 2010 wederom rekenen op duizenden bezoekers. "Ik was hier vorig jaar ook en ik vermoed dat de setting niet veel anders zal zijn als toen."

Boek
Toch is Hurkens niet alleen voor zijn optredens afgereisd naar Azië. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een boek over het leven van de Schinveldenaar. De biografie is inmiddels vertaald naar het Engels en die vertaling is mee naar Taiwan om ook een Chinese versie te laten drukken. "Onze begeleidster hier in Taiwan is tevens uitgever en zij zorgt ervoor dat er ook een Chinese vertaling komt op het boek." De bedoeling is dat het boek medio juni 2021 wordt uitgebracht.

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties