VIDEO: Martin Hurkens terug uit Taiwan

Gepubliceerd op 6/01/2021 om 15:12

Martin Hurkens is na zes weken weer terug in Schinveld. De zanger was eind november vorig jaar afgereisd naar Taiwan voor een aantal concerten.

De eerste twee weken van zijn verblijf moest Hurkens, samen met zijn meegereisde vrouw en manager, twee weken in quarantaine. Aangezien iedereen in Taiwan mondkapjes draagt en er geen anderhalvemeter afstandsregel geldt zijn grote concerten met veel publiek daar nog mogelijk.

Zo gaf Martin Hurkens onder andere een aantal concerten met Mary-Jess Leaverland. Die zangeres won in 2011 in China een grote talentenjacht. Bij die concerten waren tussen 50.000 en 100.000 mensen aanwezig.

Terug in Nederland zijn er wegens corona geen optredens. Hurkens gaat nu Chinees leren om bij de volgende, reeds geplande, concerten nog meer in contact te kunnen gaan met zijn fans aldaar.

In Nederland is de belangstelling voor Hurkens tanende maar de zanger uit Schinveld heeft zich daar bij neergelegd en is blij dat andere landen hem met grote regelmaat vragen om te komen optreden.

Advertenties