VIDEO: Magical World Of Circus gearriveerd in de regio

foto: Ton van Hoorn
Gepubliceerd op 18/04/2023 om 17:24
Laatst bewerkt op 18/04/2023 om 18:31

De Magical World of Circus van Sandor Donnert is begonnen aan een serie shows in de regio.

Na Oirsbeek vertrekt het circus naar Landgraaf en daarna wordt de tent opgezet in Brunssum. Dinsdagmiddag was Ezra Veldman zich al een beetje aan het opwarmen voor de shows. "Corona was even slikken, maar we hebben tussendoor geprobeerd de mensen toch te vermaken. Nu zijn we blij dat we het weer kunnen oppakken".

De diabolo en jongleer artiest van het circus is trots op de show: "we hebben internationale topartiesten, zelfs een act uit Monte Carlo die onlangs een prijs heeft gewonnen".

Veldman begon al vroeg met jongleren: "op de basisschool was diabolo toen de rage. Daar ben ik mee begonnen en werd er door geïnfecteerd. Nu is het mijn beroep".


The Magical World of Circus is woensdag nog te zien in Oirsbeek, van 21 tot en met 23 april in Landgraaf en van 25 tot en met 27 april in Brunssum. Meer informatie op de website van het circus.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties