VIDEO: Landgoed Overst toneel van tijdelijk pop-up wijnrestaurant

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 12/08/2022 om 15:57
Laatst bewerkt op 12/08/2022 om 16:24

Het paviljoen op landgoed Overst in Voerendaal staat al klaar. Vanaf 17 augustus kunnen bezoekers er terecht voor een chique diner met Limburgse wijnen. 

Het is de derde editie van het pop-up wijnrestaurant concept van Anneline Doelen en Frenk Theuns. Het is ook de tweede keer dat het in Voerendaal georganiseerd wordt. 

Het concept ontstond in Brabant waar Theuns een pop-up restaurant realiseerde op een aspergeveld. Na een bezoek van Doelen, die in Maastricht een wijnrestaurant heeft, sloegen de twee de handen ineen om de pop-up wijnrestaurants in Limburg te realiseren. 

Het paviljoen geeft ruimte voor zo'n 300 bezoekers tegelijkertijd. Met uitzicht op de boom- en wijngaarden ernaast verzorgt het personeel van het Maastrichtse restaurant bijna vier weken lang zowel lunches als diners. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties