VIDEO: Kijk hier naar het lijsttrekkersdebat van Beekdaelen

foto © ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 19/02/2022 om 14:00
Laatst bewerkt op 19/02/2022 om 14:00

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart zijn lijsttrekkers uit Beekdaelen met elkaar in gesprek gegaan in het ZO-NWS lijsttrekkersdebat. 

Tijdens het debat zijn vijf thema's besproken. Zo ging het over de afstand tussen burgers en de gemeente, de ondersteuning van ouderen, de kwaliteit van de handhaving, de beschikbaarheid van woningen en de urgentie van de energietransitie. 

In totaal strijden zeven partijen voor zetels in de gemeenteraad van Beekdaelen. Al die partijen waren aanwezig bij het debat. Twan Schevers was aanwezig namens het CDA, Marco Sturmans namens de VVD, Clasina Debets vertegenwoordigde GroenLinks, Lars Kockelkoren de PvdA en Rodney Swelsen D66. 

Hugo Schaffrath van de Vernieuwingsgroep en Henk Reijnders van Beekdaelen Lokaal konden door corona niet aanwezig zijn. Schaffrath werd vervangen door nummer 4 op de Vernieuwingsgroep lijst Levin de Koster terwijl Reijnders vervangen werd door nummer 2 op de Beekdaelen Lokaal lijst Harry van der Laar. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties