VIDEO: Duizenden Roda-fans keken in Parkstad Limburg Stadion naar wedstrijd

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 11/05/2024 om 11:22
Laatst bewerkt op 11/05/2024 om 13:01

Roda JC-fans keken vrijdagavond in het Parkstad Limburg Stadion naar de wedstrijd tegen Groningen, in de hoop na afloop de promotie te kunnen vieren. Maar het lukte de Kerkraadse ploeg niet om de overwinning te pakken en de fans moesten teleurgesteld naar huis.

"Het was heel moeilijk", vertelt oud-speler Sanharib Malki die in het publiek te vinden was. "We hadden veel stress. Het is jammer voor ons, maar Groningen heeft een verdiende overwinning. Iedereen is teleurgesteld, maar we moeten de knop omdraaien. Want we hebben nog een kans tijdens de play-offs."

Een andere fan vertelt: "Vandaag alleen maar teleurstelling. We kwamen hier met goede hoop naartoe, maar na de 1-0 werd het moeilijk. Het was een slechte wedstrijd, helaas".

Maar de fans gooien de handdoek nog niet in de ring: "Ik hoop dat ze alle kopjes de goede kant op krijgen en ik denk dat we de rest wel aankunnen. Ik denk dat het nog wel eens goed zou kunnen komen. Dat denk ik echt en daar gaan we voor".

Volgens Nu.nl veroorzaakten Roda JC-fans in Groningen onrust rondom stadion de Euroborg. Ze probeerden vuurwerk in het FC Groningen-vak te gooien en pleegden vernielingen. De ME dreef de supporters uiteindelijk de bussen in, waarna ze naar huis gingen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties