VIDEO: Brunssumse naar Azië voor verkiezing 'Miss Business Global'

Foto: ZO-NWS
Gepubliceerd op 5/07/2024 om 09:00
Laatst bewerkt op 5/07/2024 om 09:26

Eerder dit jaar werd ze al 'Miss Business Global Benelux 2024'. Binnenkort vliegt de Brunssumse Marina van de Velden naar Vietnam om daar kans te maken op het kroontje van 'Miss Business Global'. De miss-verkiezing draait niet alleen om het uiterlijk, het is ook een vereiste dat de deelnemende dames een eigen bedrijf runnen. 

"Het is ontzettend spannend, ook de voorbereidingen ernaar toe. Ook mijn vriendinnen en mijn moeder maken alles met me mee. Die vinden het ook heel bijzonder dat ik naar Azië ga voor een verkiezing. Het is eigenlijk nog een droom die niet te bevatten is," zegt Marina.

Voor de verkiezing is het van belang dat de dames een eigen bedrijf hebben en ook een daarbij behorende boodschap uitdragen. Die van Marina is helder: "Door mijn auto-ongeluk moest ik wel een eigen bedrijf beginnen en dat heeft goed uitgepakt. Mijn boodschap is daarom dat er altijd hoop is en dat er altijd lichtpuntjes in het leven zijn. Je moet gewoon het beste uit je leven halen, want ik heb zelf kunnen ervaren dat het plotsklaps heel anders kan uitpakken." 

Haar eigen bedrijf kwam er dus niet zomaar. Na een zwaar ongeluk kon Marina niet meer haar reguliere werk uitvoeren. Dat zette haar ertoe om een eigen zaak te beginnen: Msea Marketing Agency. Een eigen marketingbureau was al langer haar grote droom. Nu was het moment om door te pakken. 

Op naar de volgende droom, het winnen van de 'Miss Business Global'. Deze verkiezing vindt op 20 juli in Vietnam plaats. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties