VIDEO: 15.000 bloembollen moeten Beekdaelen kleurrijk maken

foto: Ton van Hoorn
Gepubliceerd op 12/10/2023 om 11:11
Laatst bewerkt op 12/10/2023 om 11:23

In het kader van Beekdaelen B(l)oeit! hebben donderdag zo'n 300 kinderen van de basisschool in Schinveld, na een korte uitleg, bloembollen geplant in een perkje op school.


Voor het project worden in de komende dagen onder alle leerlingen van de elf basisscholen in Beekdaelen 15.000 bloembollen verdeeld. De opzet is dat de kinderen hun bloembollen tijdens de herfstvakantie thuis in de tuin of in een bloembak planten, zodat de verschillende kernen van Beekdaelen in het vroege voorjaar prachtig zullen kleuren.

Het is de bedoeling dat de scholieren, als de bollen uitgekomen zijn, foto's maken van de bloemenpracht thuis. Die foto's worden dan gezamenlijk in de klas bekeken.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties